project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Cursuri Project Management

Cursuri Project Management

Cursuri Project Management

Selectati tipul cursului:


Cursuri AUTORIZATE de MANAGEMENT de PROIECT

 

     EUROPROIECT ESTATE, in calitate de Furnizor Autorizat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru programe de specializare si perfectionare, are deosebita placere sa va invite sa participati la cursurile  de PROJECT MANAGEMENT (Cod COR 242101) organizate la Bucuresti si in tara .

Certificatul de Manager de Proiect eliberat dupa absolvirea cursului este recunoscut si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.


Diploma impreuna cu Certificatul de Competenta obtinut in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in
Cartea de Munca (REVISAL) si va ofera posibilitatea
angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.     Cursurile pentru ocupatia de MANAGER DE  PROIECT se adreseaza tuturor  celor care doresc sa devina  PROJECT MANAGERI ,  din orice ramura de activitate.

     EUROPROIECT ESTATE desfasoara Cursuri de week-end (care presupun deplasarea cursantilor la sala de curs cu frecventarea cursurilor pe intreaga perioada) sau Cursuri la sediul companiilor interesate, in orice localitati din tara. Desfasurarea cursurilor la sediul  companiilor se face pentru grupuri de minim 8 participanti dupa un program stabilit in comun (Trainerii EUROPROIECT ESTATE se deplaseaza la sediul clientilor).

     In aceasta perioada, abilitatea de a tine proiectele in grafic (cost-durata) simultan cu reducerea bugetelor, imbunatatirea proceselor si minimizarea riscurilor devine vitala pentru orice organizatie. EUROPROIECT ESTATE asigura cursuri de pregatire si perfectionare a personalului companiilor si organizatiilor in vederea imbunatatirii modalitatilor de abordare si management a proiectelor, contractelor si cerintelor . Cursurile noastre ofera informatii relevante si practice iar cursantii beneficiaza de servicii de training de cel mai inalt nivel care ii ajuta sa retina unelte, tehnici si resurse care ii vor ajuta sa fie eficienti imediat ce ajung la locul de munca. Programa de curs a fost astfel gandita incit sa asigure rezultate relevante pentru cursanti, echipele de proiect din care fac parte cit si pentru organizatii. Deoarece relevanta si flexibilitatea sunt elemente importante pentru fiecare organizatie, cursurile se desfasoara fara a deranja procesul de business. Aceasta programa asigura o experienta de succes in procesul de invatare pentru toti cursantii.      Structura Cursurilor organizate de EUROPROIECT ESTATE este formata din  urmatoarele  cursuri de specializare si perfectionare in Project Management :

1.    Cursul de  PROJECT MANAGEMENT(cuprinde  9 module):

 • Introducere in Project Management
 • Project Scope Management - Planificarea si Managementul ariei de cuprindere a Proiectului
 • Project Time Management – Managementul  Prograrii si Planificarii Proiectului
 • Project Cost Management - Estimare,  Bugetare,  Control 
 • Project Quality Management – Managementul Calitatii
 • Project Human Ressource Management – Planificarea si Managementul Echipei
 • Project Communications Management – Managementul Comunicarii in cadrul  proiectului (Planificare si Distribuire Informatii, Performanta Raportarilor)
 • Project Risk  Management – Managementul Riscurilor Proiectului
 • Project Procurement Management – Managementul Achizitiilor

    Va recomandam acest Curs de Project Management pentru a putea obtine avantajele si beneficiile abordarii structurate a proiectelor, organizarii tuturor  activitatilor pe intregul  Ciclu de Viata al proiectului, optimizarii proceselor si coordonarii stakeholderilor in vederea finalizarii cu succes a proiectelor.
2.    Cursul de PROJECT MANAGEMENT in CONSTRUCTII                                                                          (cuprinde  9 module):


     Va recomandam acest Curs de Project Management pentru a putea asigura o abordare structurata a proiectelor de constructii Civile, Industriale, Agricole, Drumuri si Poduri, a obtine avantajele si beneficiile  ce decurg din optimizarea tuturor proceselor din Ciclul  de Viata al  proiectului ce conduc la finalizarea cu succes a proiectelor din ramura constructii indiferent de marimea acestora.

     Ideal pentru arhitecţi, ingineri, antreprenori şi alţi specialişti care actioneaza în procesul de realizare a unui proiect de construcţii, Cursul Project Management in Constructii pentru Arhitecţi conţine informaţii esenţiale pentru profesioniştii în curs de formare si dezvoltare, precum şi strategiile în profunzime pentru veteranii din arhitectura si industria constructiilor.
     Acoperind intregul Ciclu de Viata al proiectului, acest curs este dezvoltat pe baza celor mai bune practici utilizate astazi in industria constructiilor din intreaga lume si contine modalitatile de utilizare a tehnicilor si metodelor de Project Management pentru Initierea, Planificarea, Conducerea si Inchiderea proiectelor de constructii. Cunostintele prezentate in cadrul cursului asigura minimizarea in mod proactiv a problemelor potenţiale de construcţie, răspunzind în mod strategic la  evenimente neprevăzute.

   
 •  Introducere in Project Management in Constructii pentru Arhitecti
 •  Integration Management (Project Charter, Project Management Plan, Executia Proiectului, Monitorizarea si Controlul si Inchiderea Proiectului)
 •  Project Scope Management - Planificarea si Managementul Ariei de Cuprindere a Proiectului, relatia Proprietar-Arhitect, Conceperea Proiectului,  Manualul de Proiect si Specificatiile, Etansarea Documentatiei de Proiect, Controlul Schimbarilor s.a.
 • Project Time Management–Managementul  Prograrii si Planificarii Proiectului, Programarea de referinta - BASELINE , Diagramele Logice de Retea, PERT, Milestone List, Optimizarea relatiei durata-cost : Fast-Tracking & Crashing, Drumul Critic-CPM, Schedule Management Plan
 • Project Cost Management - Estimarea,  Bugetarea si  Controlul Costurilor Proiectului si Analiza Valorii.
 •  Project Quality Management – Managementul Calitatii(Planul de Management al Calitatii, Planul de Teste, Graficul de Control, Flow-Chart-uri, Metrici , Skatter-Diagram ...etc.)
 •  Project Human Ressource Management – Planificarea si Managementul Echipei de Proiect (Inginerul, Instalatiile, Echipa de Consultanti, Asistenta Juridica ...etc.)
 •  Project Communications Management – Managementul Comunicarii in cadrul  proiectului (Planificare si Distribuire Informatii, Performanta Raportarilor, Controlul Proiectului), Sedintele si Intilnirile de Proiect (Tipuri, Proceduri si Administrare)
 •  Project Risk  Management – Managementul Riscurilor Proiectului, Planificare, Identificare, Analiza, Planul de Raspuns la Risk si Monitorizarea.
 • Project Procurement Management – Managementul Achizitiilor , Arhitectura, Inginerie si Tipuri de Contracte de Constructii (Consideratii, Rolul Participantilor, Avantaje ...etc.), Consideratii legate de preturi, Licitarea, Negocierea, Cumpararea si Administrarea Contractelor.4.    Cursuri de PROJECT MANAGEMENT - Nivel Avansat                                                                                             (Specializari):


       Va recomandam aceste Cursuri de Project Management - Nivel Avansat pentru perfectionarea Project Managerilor,  membrilor echipelor de proiect  sau Managerilor Executivi in vederea imbunatatirii modalitatilor de  abordare a  proiectelor, a  maturizarii Metodologiei de Project Management din cadrul  organizatiei si a obtinerii unui  maxim de  performanta ipentru finalizarea cu succes a proiectelor.
 

     EUROPROIECT ESTATE este intotdeauna alaturi de organizatiile care doresc sa-si imbunatateasca activitatea, sa devina mai performante, mai profitabile, realizind proiecte de succes. Relatiile construite sunt bazate pe incredere, corectitudine si deschidere - relatii in care toate partile au de castigat. Clientii nostri reusesc intotdeauna, dupa efectuarea cursurilor sa-si imbunatateasca procesele si procedurile  interne, sa-si organizeze mai eficient resursele (umane , financiare , de timp ), sa-si reduca costurile in contextul asigurarii unei calitati superioare, sa identifice surselor ascunse de pierdere, sa realizeze economii printr-un proces de procurement imbunatatit. Toate acestea duc la cresterea segmentul de piata in primul rind datorita atingerii nivelului de satisfactie al clientilor dar si la dezvoltarea unui brand care va crea permanent clienti fideli.

     Cursurile va permit o abordare practica a situatiilor ce pot apare in cadrul proiectelor si va arata cum puteti utiliza uneltele si tehnicile pentru eliminarea problemelor potentiale. Veti deprinde un set de competente de baza functie de cursul pentru care optati (prezentat in cuprinsul afisat) care va vor intari suportul pentru dezvoltarea profesionala. Veti invata cum sa ganditi solutii optime pentru a obtine cele mai bune rezultate, sa generati raspunsuri inovative la problemele cu care va confruntati si cum sa fructificati toate oportunitatile. Dupa finalizarea fiecarui curs veti sti cum sa culegeti, sa prelucrati si sa prioritizati problemele specifice pentru fiecare arie de cunostinte.

Cursurile de Project Management organizate de

EUROPROIECT ESTATE sunt autorizate CNFPA

si se  finalizeaza cu Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si

Ministerul Educatiei si Cercetarii.

La absolvire,  dupa sustinerea examenului final se elibereaza  Certificat de Absolvire pentru meseria de

Manager de Proiect.


Pentru inscrieri , completati CHIAR ACUM  formularul  : Click FORMULAR


Important: Legea  571/2003 coroborată cu HG 44/2004

privind Codul Fiscal  cu normele metodologice de aplicare,

Costul Cursurilor Autorizate CNFPA

se poate deduce integral din impozitul pe venit !


ART. 21 Cheltuieli
(1) Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate în scopul realizării de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative în vigoare.  
(2) Sunt cheltuieli efectuate în scopul realizării de venituri şi:
h) cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesională a personalului angajat;

Certificatul de Manager de Proiect eliberat dupa absolvirea cursului este recunoscut si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.  

5.    Curs SISTEMUL DE CONTROL AL PROIECTULUI


 


     Sistemul de Control al Proiectelor trebuie sa fie piesa centrala din orice organizatie performanta, care conecteaza toate sistemele din cadrul unei organizatii (management, financiar, achizitii, marketing, productie, …etc.), asigurand suport pentru orice decizie.

     Avantajele si beneficiile utilizarii unui Sistem de Control al Proiectelor sunt multiple:

 • Cresterea profitabilitatii organizatiei (prin reducerea cheltuielilor, mentinerea cotei de profit agreata la semnarea unui contract, cat si prin cresterea numarului de clienti),
 • Incadrarea in buget si in termenul de executie aprobat,
 • Identificarea timpurie a  problemelor,
 • Constructia rapida a echipelor de lucru,
 • Dezvoltarea brandului propriu (prin respectarea promisiunilor privind finalizarea cu succes a proiectelor) si nu in ultimul rand
 • Alinierea la Standardul ISO 21500 (Managementul Proiectelor) si
 • Reglementarilor UE privind managementul proiectelor (cf. Directivei Parlamentului European 2014/24/UE din 26 Feb. 2014 – privind achizitiile publice - care abroga Directiva 2004/18/CE – si pe cale de consecinta impune schimbarea OUG34/2006; si a Directivei  2014/25/UE – privind achizitiile in sectoarele apei, energiei, transporturilor si serviciilor postale

Pentru detalii ... Click AICI

CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


  Open Web Design Project Management Methodology