project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

ALTII DESPRE NOI

MANAGEMENT de PROIECT

 

     Cele mai multe proiecte ale omenirii care ne fascinează sunt cele din domeniul construcţiilor! Ca să-mi daţi dreptate este suficient să vă gândiţi la minunile Lumii Antice, la măreţia catedralelor şi la megastructurile arhitectonice din zilele noastre. Mă impresionează realizările în sine pentru că sunt şi adevărate opere de artă. Dar sunt la fel de încântat  de realizarea inginerească! Şi nu pot sa nu mă gândesc şi la efortul extraordinar de coordonare pe care l-a presupus ducerea la bun sfârşit a lucrărilor. În spatele acestor creaţii a fost, de fiecare dată, o minte limpede, o persoană care a avut clar în minte ceea ce trebuie să realizeze şi a ştiut să-i conducă şi pe ceilalţi astfel încât lucrurile să se întâmple aşa cum trebuie: managerul de proiect.
     Managementul de proiect a apărut în domeniul construcţiilor. Fenomenul globalizǎrii a produs schimbări substanţiale în lumea economicǎ iar firmele a trebuit sǎ facǎ faţǎ acestor noi provocǎri prin dezvoltarea unor mecanisme de adaptare la noul mediu concurenţial. Provocările pe care ni le propune industria construcţiilor fac necesară, în continuare, profesionalizarea coordonatorilor de proiecte. De aceea orice apariţie care îşi propune să susţină comunitatea profesioniştilor din construcţii este salutară!   

 


ALTII DESPRE NOI     Provocările pe care ni le propune industria construcţiilor fac necesară, în continuare, profesionalizarea coordonatorilor de proiecte.

 

MANAGEMENT de PROIECT

 

Afla mai mult


 


 
CURSURI

PARTENERI

 
CELE  MAI CAUTATE PRODUSEMPMM  Professional


MPMM este o Metodologie pentru Managementul  Proiectelor dezvoltata de compania americana Method123, timp de peste 10 ani.
Afla detalii ...
Project management methodology, project management tools, project management templates

    
In MPMM Professional puteti gasi o colectie completa de documente sablon pentru MANAGEMENTUL PROIECTELOR, care pot transforma  usor si sigur proiectele Dvs.  intr-un succes !


  Decoratiuni   Open Web Design Project Management Methodology